Traineeship MRA

HEB JIJ LEF OM GRENZEN TE VERLEGGEN? KIES DAN VOOR HET TRAINEESHIP MRA!

Heb jij hart voor de publieke zaak en wil je werken aan jezelf én aan de Metropoolregio Amsterdam (MRA)? Dan is het traineeship MRA iets voor jou! Een uniek tweejarig programma, aangeboden door deelnemende overheidsorganisaties in de regio.

beste werving selectie overheid 987578060

Het traineeship MRA biedt starters een podium om hun unieke talenten en eigenheid te ontwikkelen en in te zetten voor een sterke, inclusieve en duurzame Metropoolregio Amsterdam. Als trainee krijg je de kans om in twee jaar bij drie verschillende overheidsorganisaties aan de slag te gaan. Samen met je jaargroep trainees werk je aan uitdagende MRA projecten zowel strategisch als op tactisch niveau. Naast je werk volg je een trainingsprogramma, gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Na twee jaar heb je werkervaring opgedaan bij drie overheidsorganisaties, jezelf ontwikkeld door het volgen van professionele trainingen, een breed netwerk opgebouwd en dus een stevige basis gelegd voor de rest van je carrière.

Kijk dan snel voor meer informatie over het traineeship, de startopdrachten, de ervaringen van trainees en de sollicitatieprocedure op: https://www.traineepoolmra.nl/

Traineeprogramma Publieke sector 1139932723

Solliciteren

Je kunt solliciteren tot 13 februari 12.00 uur.

Besteed aandacht aan de opmaak en inhoud. Wees in je Curriculum Vitae creatief, vermeld alle relevante activiteiten en beschrijf kort wie jij als persoon bent. Jouw motivatie bestaat uit drie vragen die wij jou stellen.

  1. Vertel ons hoe je met jouw unieke kennis en talenten een van de uitdagingen van de regio wilt oplossen? (maximaal 250 woorden)
  2. Laat ons weten hoe jij zou willen bijdragen aan een inclusievere werkcultuur in de regio? (maximaal 250 woorden)
  3. Wat wil jij leren in het traineeprogramma? (maximaal 250 woorden)

Wij zien jouw cv en motivatie graag tegemoet.

Solliciteer nu