voor opdrachtgevers

Publiek Netwerk richt zich met haar dienstverlening expliciet op de publieke sector. Met Interim, Werving & Selectie, Executive Search en Traineeprogramma’s bieden we duurzame oplossingen voor uw organisatie- en personele vraagstukken. Zodat uw organisatie qua bezetting en expertise soepel mee kan bewegen met de interne ontwikkelingen en de externe eisen die de samenleving vragen. Het is onze drive om die mensen te selecteren die uw organisatie een stap verder brengen.

NH20240411 34

Interim

Publiek Netwerk beschikt over een uitgebreid kwalitatief netwerk van interim bestuurders, managers en professionals met verschillende specialisaties en ruime ervaring in alle bestuurslagen en beleidsvelden. Bij tijdelijke projecten, verandertrajecten, fusies of ter overbrugging van een vacature selecteren en leveren wij capabele mensen die bewezen resultaten hebben laten zien. Wij brengen uw situatie en wensen in kaart en vertalen deze naar een kandidaat met de juiste kennis, ervaring en soft skills. Altijd gericht op een duurzaam resultaat binnen uw organisatie. Binnen ons netwerk werken we samen, zodat we elkaar en indien gewenst op thema’s en expertises kunnen versterken. We zijn er voor de publieke sector en elkaar. 

NH20240411 14

Werving & Selectie

Voor werving & selectie met aandacht voor kwaliteit bent u bij Publiek Netwerk aan het juiste adres. Wij selecteren voor uw organisatie management en professionals die gedreven zijn het verschil te maken. Een groot netwerk van kandidaten, sectorspecifieke kennis en actuele kennis van de arbeidsmarkt dragen bij aan de optimale match tussen uw organisatie en de kandidaat. Onze adviseurs hebben een scherp oog voor de cultuur van uw organisatie en diversiteit binnen de teamsamenstelling. Voor een succesvolle selectie is frequent contact en een zorgvuldige begeleiding van belang. Een duurzaam resultaat heeft onze focus. Uw vraag, het succes van het team of hele organisatie, staat centraal. 

Kennismaken?

NH20230904 043

Trainees

Instroom van toptalent met passie voor de publieke sector. 

Zoekt u professionals via detachering om elkaar eerst beter te leren kennen of neemt u toptalent liever direct in dienst? We bieden beide mogelijkheden. Heeft u vraagstukken en/of personeelstekort die u met de inzet van gemotiveerde young professionals wilt oplossen? Publiek Netwerk begeleidt uw organisatie met het werving en selectietraject. En we bieden diverse traineeprogramma’s (Bestuur, HR en Ruimte) die een aantal keren per jaar starten. Of we ontwikkelen een programma op maat. Uitgangspunt is een optimale inzetbaarheid voor uw organisatie en maximale inspiratie voor de trainees  

Kennismaken?

Wij selecteren de juiste kandidaat voor u. Waarom selecteert u ons?

  • > 98% van de procedures leidt tot een succesvolle bemiddeling
  • We weten dat elke nieuwe opdracht uniek is
  • Vasthoudend en doortastend met hart voor de publieke sector
  • Kennis van de context, bestuurslagen en beleidsvelden
  • Een omvangrijk netwerk van kandidaten
  • Een duidelijk proces en planning
  • Evaluaties met opdrachtgever en geworven kandidaat
  • Met plezier in ons werk mensen en organisaties verder brengen

ONZE AANPAK

Wij zijn uw verlengstuk en uw ambassadeur met de expertise om uw vraag helder te krijgen. We gaan aan de slag en houden u constant op de hoogte van onze voortgang. We doorgronden de cultuur van uw organisatie en het team en maken een zoek- en kandidaatprofiel. Daarna stellen we een wervende vacaturetekst op om meerdere kandidaten te vinden waaruit u met uw selectie- en adviescommissie een keuze maakt. Desgewenst ondersteunen wij u met gesprekscommissies. 

KENNISBIJEENKOMSTEN

We brengen ons netwerk graag bij elkaar. Vindt u het ook interessant op de hoogte te blijven van ontwikkelingen en een grote diversiteit aan mensen te ontmoeten. Publiek Netwerk organiseert 4x per jaar kennissessies die publiek toegankelijk zijn voor professionals uit ons netwerk en werkzaam bij publieke organisaties. Onderwerpen zijn afwisselend en actueel en altijd reden om over te sparren, te leren, of gewoon van gedachten te wisselen. Volg onze LinkedIn pagina, en blijf op de hoogte van de kennissessies en al het andere nieuws van Publiek Netwerk.

even kennismaken

Wij ontmoeten graag mensen met hart voor het maatschappelijk belang. Een gesprek over wat bij uw organisatie past en verder brengt gaan we graag aan.

Neem contact op