voor professionals

Ben jij toe aan een volgende stap? Publiek Netwerk is er voor gekwalificeerde professionals en managers met passie voor de publieke sector. Wij ontwikkelen loopbanen voor mensen in junior-, medior- en seniorposities die een zinvolle bijdrage willen leveren aan onze maatschappij. Vanuit ons kwalitatieve netwerk krijgen wij interessante opdrachten in diverse bestuurslagen en beleidsvelden. We werken graag samen interimmanagers, professionals en toptalenten die adviseren en implementeren. Mensen met een groeimindset die hun ervaring inzetten én zich verder willen ontwikkelen. Je bent uniek maar nooit alleen. In ons hechte netwerk is iedereen erop gericht om samen de allerbeste resultaten neer te zetten voor onze opdrachtgevers.

STUUR HIER JE CV EN MOTIVATIEBRIEF

Publieke Netwerker carriere overheid 530281107

Publiek Netwerker

Ben je op zoek naar afwisseling en wil je daarnaast de zekerheid van een vaste baan bij Publiek Netwerk? Ben jij gedreven om bij de overheid te werken aan vraagstukken binnen het ruimtelijk, sociaal of financieel domein? Spreken vraagstukken als klimaat, woningnood, digitalisering of energietransitie je aan? Als je een werkomgeving zoekt die ertoe doet? Bij Publiek Netwerk krijg je naast een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket afwisselende opdrachten in heel Nederland. Én wij vinden jouw ontwikkeling als mens en als professional belangrijk. Onze Publiek Netwerk Academy biedt support op persoonlijke ontwikkeling, persoonlijke begeleiding en (kennis) bijeenkomsten   

Kennismaken?

ZZP er opdrachten publieke sector 1262282167

ZZP’er

Aansluiten als ZZP’er? Wij bieden je toegang tot onze uitgebreide opdrachtenportefeuille, een sterk verbonden netwerk en je kunt rekenen op een betrouwbare en snelle financiële afwikkeling. Je bent van harte welkom in ons interimnetwerk. Afhankelijk van de benodigde expertise, organisatiecultuur en de opdracht selecteren we de juiste interimmanager uit ons netwerk. Ben jij in staat om maatschappelijke opgaven te duiden, dit te vertalen naar de organisatie en beschik je over gedoseerde doorzettingskracht om de opdracht te realiseren? Dan zijn we benieuwd naar jouw ervaring en bespreken graag wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

Kennismaken?

Publieknetwerk publieke sector 691574517

Publiek Netwerk Academy

Met Publiek Netwerk ontwikkel je jezelf als professional en als mens. Persoonlijke aandacht maakt het verschil. Door te investeren in coaching en een op maat gemaakt ontwikkeltraject versterk je jezelf en Publiek Netwerk. Én het biedt je toegang tot ons enorme netwerk. Start je als trainee? Dan ontwikkelen we een traineeship op maat om jouw carrière een kickstart te geven. En binnen ons grote netwerk vinden we samen opdrachten die passen bij jouw ambitie en talent. We werken hybride zodat je altijd met ons netwerk verbonden bent, waar je ook werkt. Ons ontwikkelprogramma wordt blended aangeboden. Digitaal, fysiek en met online communities.  

Trainees ontwikkelprogramma overheid 1335872429

Bijeenkomsten

We brengen ons netwerk graag bij elkaar. Daarom organiseren we 4x per jaar inspirerende kennisbijeenkomsten met wisselende onderwerpen. Door te sparren, te leren en het gesprek met elkaar aan te gaan, brengen we elkaar verder. Meer weten? Volg onze LinkedIn-pagina. Zo ben je altijd op de hoogte van interessant nieuws, opdrachten en welke events er op de Publiek Netwerk agenda staan

even kennismaken

Wij ontmoeten graag mensen met hart voor het maatschappelijk belang. Een gesprek over wat bij je past en verder brengt gaan we graag aan.

Neem contact op